Om oss

OM OSS


Företaget startades 1996 av Karl Edvardsson och hette då AB Skylt & Räckservice.


Karl drev själv företaget i några år men så småningom gick AB ProVia Vägmärkning in som delägare och namnet ändrades till ProVia Entreprenad AB.


Efter ytterligare några år blev även Karls son Mattias Edvardsson delägare i företaget, och så har ägarstrukturen sett ut fram till 2013 då ProVia Vägmärkning sålde sin del till Trafikservice Eriksson & Göransson AB.


Företagets verksamhet har under åren i stort sett varit densamma, även om kvantiteten har ökat. Den huvudsakliga verksamheten är fortfarande räckesmontering och stolpsättning, men uthyrning av TMA-bilar och kranbilar ingår också.


Vår målsättning är att alltid göra ett bra arbete och att ha nöjda kunder. Genom att tillfredsställa våra kunders krav på leveranssäkerhet, konkurrenskraftigt pris och hög servicegrad ska vi få nöjda kunder som upplever oss som nära, kompetenta och effektiva.


Företaget har i dag totalt 10 anställda.


Vårt geografiska område sträcker sig från Bohuslän över Dalsland, Värmland, Dalarna och Närke, men vi har även haft projekt i Småland, Uppland och Norrland.


Våra kunder är allt från stora entreprenadföretag och kommuner till små vägsamfällighetsföreningar.


Vi har valt att arbeta med ansvarsfullt.se för att på bred front jobba med hållbarhet, både för miljö och kvalitet samt dessutom för att bibehålla en god arbetsmiljö och vara socialt ansvarstagande.

ProVia Entreprenad AB

Fjärrviksvägen 15  653 50  Karlstad